New 435i xDrive Owner - BMW 4-Series Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-04-2014, 12:07 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
(Thread Starter)
New 435i xDrive Owner

Hey all,

Purchased my 2014 435i xDrive on 28 June 2014. I traded in my 2006 530i Sport. Loving the power and the ride. Rides so much better than my 530. Looking to get a performance exhaust though stock sounds good. Not wanting anything too loud just a little more thoaty. Any ideas/recommendations?

2014 435 xDrive M Sport, Manual, Sapphire black/black, Cold Weather, Driver Assist, Premium, Navigation.
Zoomie is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW 4-Series Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picking up my new 435i xdrive M-sport today at 2pm!! JennBunnii 4-Series Purchasing and Ordering 28 01-18-2014 10:26 PM
just test drove 435i xdrive M sport scott BMW 4-Series Reviews 4 11-26-2013 01:54 PM
Awaiting 435i xdrive! Silver Fox Introductions 2 10-30-2013 05:23 PM
test driving 435i xdrive Msport Friday scott BMW 4-Series Reviews 4 09-24-2013 05:49 PM
Real life shots of the new BMW 435i xDrive coupe ImolaYellow BMW 4-Series (F32/F33/F36) Photos and Videos 0 06-15-2013 12:23 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome